Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

WiFi

van Rijt automatisering biedt veilige, stabiele en snelle wifiverbinding aan voor iedereen! Door middel van goedwerkende apparatuur en de beste positionering van wifipunten zorgt van Rijt automatisering ervoor dat u altijd online kunt zijn.

Snelle WIFIverbinding

van Rijt automatisering biedt veilige, stabiele en snelle wifiverbinding aan voor iedereen! Door middel van goedwerkende apparatuur en de beste positionering van wifipunten zorgt van Rijt automatisering ervoor dat u altijd online kunt zijn.

WiFi verbeteren in uw woning of bedrijf

Traag internet door een slechte wifi verbinding? Misschien wel de grootste ergernis van dit moment! Thuiswerken wordt hierdoor vrijwel onmogelijk. En heeft u op kantoor een slecht wifi signaal? Dan kosten de meest simpele taken, zoals een video kijken of uploaden, al veel meer tijd (en dus geld) dan nodig is.

Wifi oplossing nodig om slechte wifi in huis of kantoor te verbeteren? Doordat de meeste routers in de meterkast worden geplaatst, is de kans groot dat u op de bovenverdieping of bepaalde ruimten geen of slecht bereik heeft. Zeker wanneer u een thuiskantoor op zolder heeft, kunt u fatsoenlijk internet vaak wel vergeten. Dit probleem is gelukkig relatief eenvoudig op te lossen. Maar blijft u alstublieft ver uit de buurt van wifi-extenders. Vaak denken mensen hiermee dé oplossing voor hun slechte wifi te hebben. Maar in de praktijk is dat niet de beste oplossing om een goed, stabiel én snel wifi signaal te krijgen. Een wifi extender doet namelijk niets anders dan het bestaande wifi bereik (met slechte signaal) verder doorsturen. U krijgt daardoor misschien wel meer bereik, maar het is nog steeds een slecht signaal dat u doorstuurt.

Kortom, investeren in een goede wifi oplossing levert uiteindelijk meer op dan het kost. Zowel in geld door het besparen van tijd, maar ook frustratie en ergernis door een slechte wifi connectie blijft u bespaard. Hoe we dat voor bedrijven én particulieren doen? Dat ontdekt u hieronder…

Slechte wifi, traag internet

Een goed wifi netwerk is uiteraard afhankelijk van het binnenkomende internetsignaal. Wanneer u een trage verbinding binnenkrijgt, zal geen enkele wifi oplossing toereikend zijn om traag internet op te lossen.

Traag internet kan verschillende oorzaken hebben. Een verouderde of slecht ingestelde wifi router, problemen met het internetmodem, slecht wifi bereik en ga zo maar door. Uiteraard wilt u overal wifi omdat het trekken van UTP kabels vaak niet mogelijk is of te veel werk. Bedraad internet werkt nog altijd het beste, maar als dat mogelijk was zat u vast niet op deze pagina.

Om tot een goed wifi signaal te komen is als eerste een snelle internetverbinding nodig. Thuis wilt u video’s of series streamen terwijl de kinderen online gamen. Op kantoor wilt u dat alle medewerkers soepel en snel hun werk kunnen uitvoeren. Onze engineer kijkt ter plekke graag met u mee welke internetsnelheid in uw situatie minimaal vereist is, maar ook wat er op uw adres te verkrijgen is.

Professionele wifi netwerk oplossingen overal in huis of kantoor

Wifi bereik vergroten doen we met access points op strategische plekken. Die hangen we namelijk niet zomaar ergens op. We meten het internetsignaal op iedere plek waar u draadloos internet via wifi nodig heeft. Zo weten we exact waar een accesspoint moet hangen en ook of u meerdere accesspoints nodig heeft om probleemloos en veilig van u wifi netwerk te genieten.

Onze engineers zijn gespecialiseerd in wifinetwerken en het oplossen van wifi problemen en traag internet. Daarom begint ons bezoek altijd met een inventarisatie voor we ook maar iets doen. U krijgt een eerlijk en deskundig advies over welke oplossing voor uw situatie het beste past.
gebruikersgroepen

Werkwijze van Rijt automatisering bij slechte wifi en traag internet

Schakelt u ons in om uw trage internet of wifi problemen op te lossen? Dan komt een van onze engineers voor een vrijblijvende inventarisatie bij u langs op locatie. Daaruit volgt direct een advies inclusief offerte om uw probleem op te lossen of uw internetaansluiting te installeren. Samen plannen we een installatieafspraak om uw draadloze verbinding in orde te maken, accesspoint(s) te plaatsen en maximale internetsnelheid te benutten.

Ook stellen we wifi routers, modems en andere apparatuur zo in dat alles veilig verbonden is. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld, indien nodig, vlans, firewalls en switching.
van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30