Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

Support

Service bij van Rijt automatisering is de dienstverlening die bij u aan huis of kantoor wordt verleend. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt van uw computer of laptop, het aansluiten van een internetverbinding, het aansluiten van een (draadloos)netwerk of de levering en configuratie van een nieuwe computer/laptop of volledig bedrijfsnetwerk, bij ons bent u aan het juiste adres.

Support op locatie

Onze ingerichte bedrijfsauto’s zijn dagelijks onderweg voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. We hebben de belangrijkste gereedschappen binnen handbereik maar hebben ook bijv. kabels en stekkers bij de hand. Op deze manier kunnen we de meeste werkzaamheden direct uitvoeren. Mocht het ondanks alles niet lukken om een reparatie bij u op locatie uit te voeren, dan kunnen we (na overleg) uw computer of laptop ook meenemen naar ons kantoor te Heythuysen.
Contact opnemen

Support op kantoor

Sommige werkzaamheden voeren we niet op locatie uit, zoals het (her)installeren van uw computer. Omdat dit een langere doorlooptijd heeft is het efficiënter om dit op kantoor te doen. Zo wordt alleen de effectieve tijd die daadwerkelijk aan uw computer is besteed in rekening gebracht, dit is voor u altijd voordeliger.

Support op kantoor

Daarnaast kunnen wij veel problemen vanaf afstand oplossen. Het is vaak handig voor onze engineers om mee te kijken wat er op uw scherm gebeurt. We maken dan gebruik van hulp op afstand. U hoeft hiervoor alleen een code door te geven. We kunnen de controle van uw computer of tablet dan tijdelijk overnemen om uw probleem snel te verhelpen. Als het probleem is opgelost, verbreken we de verbinding en kunt u weer verder werken!
van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30