Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

Telefonie

(inter)nationale / service nummers

Wij kunnen bijna alle nummers voor uw beheren.

Sip Trunk

Het is de vervanger van de koperen traditionele telefoonlijn zoals we hem kennen. Een SIP-Trunk maakt het samen met een telefooncentrale mogelijk om spraakverbindingen tot stand te brengen over het internet. Om gebruik te kunnen maken van een SIP-Trunk heeft u een stabiele internetverbinding nodig met voldoende bandbreedte.
De SIP Trunk die wij vanuit van Rijt automatisering leveren kan worden ingezet op ieder telefoonsysteem die het SIP-protocol ondersteunt. U blaast hiermee uw bestaande telefoonsysteem nieuw leven in.

Ook graag mee groeien met de nieuwste technologie op het gebied van telefonie? Kies dan voor een SIP Trunk van van Rijt automatisering. Samen met u kijken wij naar de opties en mogelijkheden die deze dienst voor u te bieden heeft. Het enige dat u nodig heeft is een telefoonnummer en een SIP-Trunk. Laat u nu door ons informeren en profiteer van de mogelijkheden die wij bij van Rijt automatisering u te bieden hebben.
Telefonie

Telefoon centrale

Een hosted telefooncentrale biedt u een schaalbaar en flexibel alternatief doordat uw centrale niet langer binnen uw bedrijfspand staat maar in een beveiligd datacentrum.
De centrale is te allen tijde bereikbaar via het internet en biedt u functies en mogelijkheden zoals onder andere doorschakelen, nummerherkenning en voicemail ongeacht uw locatie.
De hosted telefooncentrale van van Rijt automatisering biedt u de vele mogelijkheden die een telefooncentrale te bieden heeft zonder er zelf één te hoeven aanschaffen.

U betaalt eenmalig voor de benodigde toestellen en daarna alléén voor het gebruik van de centrale. Graag uw vaste telefonie goed geregeld zonder de hoge investeringen? Kies dan voor de hosted telefooncentrale van van Rijt automatisering. Wij houden uw telefooncentrale up-to-date en zorgen voor de beste kwaliteit.

Nog meer functionaliteiten nodig voor uw vaste telefonie? Bekijk onze 3CX mogelijkheden.

Heeft u vragen hierover, neem dan vooral contact met ons op en laat u informeren over de vele opties en mogelijkheden.

Mobiel

De markt van mobiele telefonie is vandaag de dag een doolhof. U als klant moet maar geloven dat u de beste mobiele oplossing hebt gekozen. En: vaak zit u er één of twee jaar aan vast.

van Rijt automatisering werkt anders. Wij denken én werken vanuit uw positie als ondernemer. Dat klinkt mooi, maar hoe werkt dat? Wij hebben via het netwerk van KPN en Vodafone een eigen mobiele dienst ontwikkeld en bieden de zakelijk lijn van T-Mobile aan. Uw bedrijfssituatie, processen en specifieke wensen zijn bepalend voor ons advies.

van Rijt automatisering biedt u een simkaart met daarop uw persoonlijke mobiele abonnement. u kiest zelf hoe dat abonnement eruitziet: betalen naar gebruik, een voordelige bundel, een flexibele looptijd of onbeperkt bellen en data. Onze mobiele telefonie is volledig op te nemen in onze telefooncentrales door middel van vast-mobiele integratie. Maar ook los te gebruiken.
van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30