Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

Internet

ADSL / VDSL / BVDSL

De meeste bedrijfspanden beschikken over een DSL verbinding. Waarom? Dit is de oude telefoonlijn. Door middel van de twisted-pair-koperdraadverbinding wordt er een connectie tot stand gebracht tussen uw bedrijfspand, de wijkcentrale en het wereld wijde web. Vroeger kon u hier alleen over bellen (ISDN) maar al meer dan 30 jaar is er ook een DSL internetverbinding mogelijk.

Via deze technologie kunt u een maximale snelheid van 200/60Mbps (up/down) halen. Uw maximale snelheid op locatie is sterk afhankelijk van hoever u van de wijkcentrale af zit. Daarnaast gaat downloaden sneller dan uploaden en deelt u de kabel met buurtgenoten. Dit zijn nadelen van een DSL verbinding.
In de komende jaren worden koperaansluitingen uitgefaseerd en krijgen veel gebouwen in Nederland een glasvezelaansluiting. Mogelijk is glasvezel daarom een betere oplossing voor u.

Glasvezel

Zakelijk glasvezel van van Rijt automatisering maakt snel en betrouwbaar internet mogelijk voor elk bedrijf. Niet alleen verbindingen tussen uw vestigingen en datacenters zijn belangrijk, ook de bereikbaarheid van uw organisatie voor uw klanten, leveranciers en partners vereist een kwalitatieve dataverbinding. Wij adviseren u uitgebreid over de optimale snelheid en bieden ondersteuning in het netwerkontwerp zodat deze toekomstbestendig is en eenvoudig te managen.
Zakelijk Glasvezel
Zakelijk glasvezel is een zeer snelle internetverbinding met symmetrische up- en downloadsnelheden voor bedrijven. Een van Rijt automatisering glasvezelverbinding biedt de oplossing voor bedrijven, overheden, scholengroepen en andere instellingen, die hoge garanties op uptime of meer bandbreedte nodig hebben dan de huidige verbinding maximaal kan leveren. Snelheden van 10 Mbit/s t/m 10 Gbit/s zijn mogelijk.

In een tijd waarin online zakendoen steeds belangrijker wordt, is snel, stabiel en betrouwbaar internet van cruciaal belang voor het succes van een onderneming. Mede dankzij de enorme bandbreedte die gerealiseerd kan worden, vergroot zakelijk glasvezel de efficiëntie én productiviteit voor veel ondernemingen.
Zakelijk glasvezel op uw bedrijfslocatie? Met zakelijk glasvezel van van Rijt automatisering beschikt u over een snelle, flexibele en betrouwbare glasvezelverbinding.

4G / 5G

Met 4G/5G zakelijk Internet is overal in Nederland snel internet beschikbaar. Bij internet via 4G/5G leveren we organisaties voor korte of lange tijd een snelle internetverbinding met echt onbeperkte data (met fairuse).
4G/5G internet kan een trage ADSL verbinding vervangen, als alternatief dienen voor een soms dure glasvezel of bijvoorbeeld dienen als tijdelijke oplossing bij een verhuizing van uw organisatie.

Straalverbinding

Met straalverbindingen kunnen snelle en stabiele verbindingen worden geleverd, zelfs op lastige locaties. Als alternatief voor glasvezel kunnen wij straalverbindingen leveren om internetdiensten te kunnen leveren op plekken waar dat met glasvezel niet mogelijk is. Bij straalverbindingen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige technologie waarbij radiotechniek een veilige, betrouwbare en schaalbare methode is om verbindingen voor bijvoorbeeld internet te leveren.

Voorwaarde is dat er een open Line of Sight bestaat tussen de antenne en de centrale node – dat wil zeggen dat er geen obstakels tussen beide punten staan. Voorafgaand aan de installatie wordt altijd een uitgebreide analyse uitgevoerd, waarbij er wordt nagegaan of er Line of Sight is.

van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30