Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

Diensten

Verkoop, reparatie, netwerkbeheer, systeembeheer, telefonie, Office 365, wifi, etc. bij van Rijt automatisering bent u aan het juiste adres voor uw gehele ICT omgeving.

Particulier

Zakelijk

Onze diensten

van Rijt automatisering beschikt over een dienstenpakket voor zowel de zakelijke klanten als particulieren klanten. Met onze hulp en expertise bieden wij ondersteuning voor de gehele automatisering. Dit begint met het geven van advies maar hoeft niet te eindigen bij de oplevering.
Omdat wij ook na oplevering u kunnen blijven ondersteunen met verschillende onderhoudsmogelijkheden. Hieronder staan onze diensten weergegeven.

ICT Beheer

Uw computernetwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen in de IT-infrastructuur. Professioneel beheer is daarom essentieel. Dankzij onze korte lijnen, on-site onderhoud en hulp op afstand, blijft alles up to date.

Verkoop

Nieuwe computer/laptop, software of accessoires aanschaffen? Wij adviseren u graag, installeren indien gewenst en verzorgen uiteraard de service achteraf.

Online Backup

Veel informatie en documenten staan digitaal opgeslagen. Bij onvoorziene omstandigheden zoals brand, inbraak of een onvoorziene fout wilt u vertrouwen op een goede backup. Met online backup zorgen we dat uw data niet verloren gaat.

Hosting

Uw website online, snelle servers en volledig domeinbeheer. Wij verzorgen uw volledig online vindbaarheid.

Online Monitoring

Bent u wel voorzien van de nieuwste updates van Windows en is uw beveiliging wel actueel? Hoe is het met de performance van de server? Met online monitoring wordt dit op afstand voor u onderhouden, zonder dat u hier hinder van ondervindt.

Support

Problemen met uw computer? Last van een trage of niet werkende Wi-Fi verbinding? Een printer die het niet doet? Onze engineers staan klaar om u hiermee te helpen.

Reparatie

Een niet juist werkende laptop of computer kunnen wij voor u nakijken en waar nodig repareren.
Uiteraard treden wij met u in overleg over de kosten die gepaard gaan met het repareren van het defect.

WiFi

Internet is voor ieder bedrijf en iedere particulier onmisbaar. van Rijt automatisering zorgt voor perfecte wifi in iedere hoek van uw huis en (thuis)kantoor.

Event IT

IT techniek op uw evenement. Van internet tot kassanetwerk. Van camerabewaking tot bezoekerstellers.

Camera/Alarm

Tegenwoordig zijn alarmsystemen en camera’s helaas niet meer weg te denken. Inbraak of vernieling aan uw eigendommen zijn niet prettig. Een alarm- en/of camerasysteem kan uw eigendommen bewaken.

Telefonie

Alleen bellen en gebeld worden? Of wilt u uw vaste lijn doorschakelen naar mobiel, een keuzemenu, voicemail en/of intern doorverbinden tussen meerdere vestigingen? Er zijn tal van mogelijkheden.

3CX

Bellen via uw mobiel met uw kantoornummer of chatten met uw websitebezoekers? Een telefonie integratie met uw CRM-pakket? Bellen via uw computer of laptop? Ontdek de mogelijkheden van 3CX.

Internet

Een internetverbinding is noodzakelijk voor ieder bedrijf. DSL, glasvezel, 4G/5G of straalverbinding.
Er zijn tal van mogelijkheden om u te voorzien van de snelst mogelijke verbinding.

Office 365

Altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot de applicaties en informatie die uw bedrijf nodig heeft. Microsoft Office 365 biedt hier uitkomst met applicaties als Word, Excel, SharePoint, Teams en Outlook.
van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30