Xirrus

Xirrus Premier Logo

Wanneer u kiest voor een degelijk Wifi oplossing wilt u voor een aantal jaren klaar zijn. Geen haperende wifi toegangspunten omdat het accesspoint er eigelijk niet voor geschikt is. Xirrus heeft een productlijn voor 1 tot 3100 users per accesspoint.

Xirrus is SAFE, voor onze klanten.

Schaalbaar; Wij hebben AccessPoints van 2 tot en met 16 radios en zijn de enige fabrikant met een Fiber uplink. Van 1 tot en met 3100 users op één accespoint met een device, streaming video ontvangen is met Xirrus dus wel mogelijk.
Daarbij is de stabiliteit van onze enterprise oplossingen 1:1 terug te vinden in onze 2-radio AP’s.
Bovendien zijn de prijzen van onze AP’s zeer competitief en heb je met een Xirrus oplossing veel minder producten nodig ten opzichte van alle andere vendoren.
Dus minder AccesPoints, minder bekabeling, minder switch poorten en dus ook minder licenties.
Dit voordeel kan oplopen tot 75%!

Application Control is mogelijk op elk Xirrus device, om zodoende applicatie filtering (policy enforcement en deep packet inspection) reeds op het AP door te voeren, om een optimale bandbreedte toewijzing te doen aan de applicaties die ondersteund moeten worden.
Met Xirrus application control kom je als IT manager dus NOOIT voor verrassingen te staan als gebruikers plotseling grote hoeveelheden data gaan downloaden, waardoor de netwerk performance drastisch zal afnemen of er noodzakelijke bandbreedte voor een bedrijfskritische applicaties te kort gaat komen. Nog belangrijker, U als klant heeft u voordeel van.

Flexibel, doordat Xirrus de enige vendor zijn die een upgrade pad heeft naar 801.11ac, software enabled, dus geen dure en ingewikkelde aanpassingen of vervanging van AccessPoints in de nabije toekomst.
Al onze huidige High Density (veel mensen in een klein gebied) AccessPoints (Arrays) zijn op te waarderen met elke radio naar 801.11 ac Wave 1 en 2 en de 600-series Dual radio AP’s zijn op beide radios op te waarderen naar 801.11 ac Wave 1.
Daarmee zijn wij de enige fabrikant die nu reeds een oplossing voor de toekomst biedt als kosteneffectieve upgrade.
De upgrade van de twee-radios is louter een software upgrade, welke minder dan 100 euro kost.
Bij alle andere fabrikanten is dit niet mogelijk en dien je een hardware vervanging te doen.

Easy; zaken doen met Xirrus is makkelijk, maar nog veel belangrijker is de deployment/installatie en het management; in enkele minuten ben je on-line, zonder ingewikkelde installatie- en configuratie procedures.
Dit alles zonder ingewikkelde controller, welke geconfigureerd moet worden.

 


Over Xirrus, Inc.

Xirrus is een toonaangevende leverancier van high-performance draadloze netwerken. De oplossingen van het bedrijf presteren onder de zwaarste omstandigheden en bieden consistente prestaties met superieure dekking en beveiliging. De suite van wifi-oplossingen van Xirrus – arrays, access points, cloud-services en bedrade switches – zorgt voor naadloze connectiviteit en gemeenschappelijk beheer van het complete netwerk. Xirrus biedt bedrijven die afhankelijk zijn van een draadloos netwerk, een vitale, strategische infrastructuur voor hun kritische applicaties. Xirrus is wereldwijd actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thousand Oaks, VS

Benieuwd wie Xirrus heeft?
RAI Amsterdam, Tweede kamer der Staaten Generaal, Madurodam, PEC Zwolle, diverse onderwijs instellingen, gemeentes en evenementen hallen.

Bekijk hier een aantal internationale projecten: https://www.xirrus.com/customer-stories/

Hulp op afstand

Klein probleem? Wij hoeven wellicht niet op locatie te komen. Via onze remote support tool kunnen wij u vanaf afstand helpen.

  Hulp op afstand

Aan deze support kunnen kosten verbonden zijn!

 

 

Contact

van Rijt automatisering
Markt 6
6088 BP Roggel

Tel + 31 475 - 76 34 10
info@vanrijtautomatisering.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 
09:00 - 17:30

Zaterdag:
Alleen op afspraak

KVK: 50005006

 Facebook Youtube Twitter