Wi-Fi op vakantie is onmisbaar

Laatst bijgewerkt: dinsdag 26 juli 2016

Onderstaand ervaren wij steeds vaker, inmiddels hebben wij enkele campings en hotels voorzien van degelijk Wi-Fi.

Voor vragen neem gerust contact op.

 

Wi-Fi op vakantie is onmisbaar

Uit onderzoek is gebleken dat ruim zes op de tien vakantiegangers (63%) eerst controleert of er Wi-Fi beschikbaar is op hun vakantie accommodatie voordat zij het boeken. Dit blijkt uit marktonderzoek van het onderzoeksbureau Multiscope onder 1.074 Nederlanders.

Vooral gratis Wi-Fi is belangrijk
Zeven op de tien vakantiegangers houden rekening met het feit of er Wi-Fi aanwezig is op de accommodatie. Daarvan geeft 72% zelfs aan dat het een grote tot zeer grote rol speelt. Als een accommodatie aan alles voldoet, behalve gratis wifi, dan boekt 14% zelfs iets anders. Meer dan de helft geeft aan in dat geval te betalen voor Wi-Fi. “Een hotel of camping zonder Wi-Fi is niet meer van deze tijd. Vakantiegangers gaan ervan uit dat er Wi-Fi is en dat het gratis beschikbaar is.” aldus Ruud Dankers van Multiscope.

Het gebruik van Wi-Fi op vakantie
De top 3 dagelijkse online bezigheden op vakantie zijn WhatsApp (51%), social media (41%) en de weersverwachting online bekijken (39%). Ook het bekijken van de mail wordt veel gedaan door alle Nederlanders met een baan. Naast het mee brengen van een smartphone heeft het onderzoek aangetoond dat vakantiegangers ook een tablet en laptop meenemen op vakantie.

Bron: Emerce

 

Vacature: Netwerk- en Systeembeheerder

Laatst bijgewerkt: dinsdag 21 juni 2016

Vacature: Netwerk- en Systeembeheerder

Functie omschrijving
In deze functie van Netwerk- en Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de systemen van onze klanten. Dit houdt in dat je je bezig houdt met het aanbrengen van wijzigingen, het ontwerpen en installeren van nieuwe systemen en het oplossen van storingen. Verder denk je na over verbeterpunten en processen en bewaak je de voortgang van zaken en communicatie. Je staat eindgebruikers te woord en lost zoveel mogelijk problemen of vragen direct op. Wanneer dit niet mogelijk is, verzamel je alle informatie die nodig is. Je werkt aan een structurele oplossingen. Uiteraard hou je alle betrokken partijen op de hoogte van ontwikkelingen of bij afronding. Daarnaast analyseer je de meldingen die binnenkomen, herkent terugkerende problemen, weet de oorzaak te achterhalen en structureel op te lossen. Je kijkt vooruit en denkt proactief mee. Je bent bereid mee te draaien in de stand-by diensten.

Over het bedrijf
van Rijt automatisering is een jong en groeiend bedrijf. Dat zich richt op service en kwaliteit.
Wij leveren hard- en software aan zowel particulieren als zakelijk klanten. Naast het leveren kunnen we implementeren, installeren en onderhouden van de door ons aangeboden diensten.

Functie-eisen
Om voor deze uitdagende baan in aanmerking te komen, voldoe je aan onderstaand profiel:

- Je hebt een relevante IT opleiding afgerond of aantoonbare kennis;
- Je hebt ervaring met het installeren van hard- en software;
- Je hebt ervaring met het repareren en onderhouden van pc’s en laptops;
- Je hebt kennis van Windows Server, AD, Exchange, VoIP, etc.;
- Je bent representatief, flexibel, stressbestendig, klantgericht en communicatief vaardig;
- Je bent commercieel ingesteld en hebt aantoonbare verkoopervaring op ICT gebied;
- Je beheerst de Nederlandse taal en Engelse taal;
- Bezoek klanten op locatie. Een rijbewijs B is dus een pré!

Wat wij bieden
Naast een marktconform starterssalaris afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring biedt van Rijt automatisering een leuke en uitdagende half/fulltime functie (20 – 40 uur) met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt terecht in een gezellige en informele werksfeer met een open cultuur, waarin alles te bespreken is. Er zijn korte lijnen met collega’s en de communicatie is daarom direct en er kan snel worden geschakeld.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en voldoe je aan de functie eisen? Neem dan snel contact met ons op!

Contact informatie
Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kunt u contact opnemen met Kevin van Rijt via nummer 0475- 763410. Heb je belangstelling, wil je dan zo vriendelijk zijn jouw motivatie en beschikbaarheid te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

van Rijt automatisering is Xirrus Premier Partner

Laatst bijgewerkt: donderdag 17 maart 2016

Xirrus Premier Logo

van Rijt automatisering is sinds januari 2016 Xirrus Premier Partner. Door dit partnership zijn wij verzekerd van een Enterprise oplossing voor Wifi.

Xirrus is SAFE, voor onze klanten.

Schaalbaar; Wij hebben AccessPoints van 2 tot en met 16 radios en zijn de enige fabrikant met een Fiber uplink. Van 1 tot en met 3100 users op één accespoint met een device, streaming video ontvangen is met Xirrus dus wel mogelijk.
Daarbij is de stabiliteit van onze enterprise oplossingen 1:1 terug te vinden in onze 2-radio AP’s.
Bovendien zijn de prijzen van onze AP’s zeer competitief en heb je met een Xirrus oplossing veel minder producten nodig ten opzichte van alle andere vendoren.
Dus minder AccesPoints, minder bekabeling, minder switch poorten en dus ook minder licenties.
Dit voordeel kan oplopen tot 75%!

Application Control is mogelijk op elk Xirrus device, om zodoende applicatie filtering (policy enforcement en deep packet inspection) reeds op het AP door te voeren, om een optimale bandbreedte toewijzing te doen aan de applicaties die ondersteund moeten worden.
Met Xirrus application control kom je als IT manager dus NOOIT voor verrassingen te staan als gebruikers plotseling grote hoeveelheden data gaan downloaden, waardoor de netwerk performance drastisch zal afnemen of er noodzakelijke bandbreedte voor een bedrijfskritische applicaties te kort gaat komen. Nog belangrijker, U als klant heeft u voordeel van.

Flexibel, doordat Xirrus de enige vendor zijn die een upgrade pad heeft naar 801.11ac, software enabled, dus geen dure en ingewikkelde aanpassingen of vervanging van AccessPoints in de nabije toekomst.
Al onze huidige High Density (veel mensen in een klein gebied) AccessPoints (Arrays) zijn op te waarderen met elke radio naar 801.11 ac Wave 1 en 2 en de 600-series Dual radio AP’s zijn op beide radios op te waarderen naar 801.11 ac Wave 1.
Daarmee zijn wij de enige fabrikant die nu reeds een oplossing voor de toekomst biedt als kosteneffectieve upgrade.
De upgrade van de twee-radios is louter een software upgrade, welke minder dan 100 euro kost.
Bij alle andere fabrikanten is dit niet mogelijk en dien je een hardware vervanging te doen.

Easy; zaken doen met Xirrus is makkelijk, maar nog veel belangrijker is de deployment/installatie en het management; in enkele minuten ben je on-line, zonder ingewikkelde installatie- en configuratie procedures.
Dit alles zonder ingewikkelde controller, welke geconfigureerd moet worden.


van Rijt automatisering zal ook vanaf Q2 2016 een eigen verhuur set hebben zodat we kunnen inspelen op tijdelijke capaciteit upgrade.

 


Over Xirrus, Inc.

Xirrus is een toonaangevende leverancier van high-performance draadloze netwerken. De oplossingen van het bedrijf presteren onder de zwaarste omstandigheden en bieden consistente prestaties met superieure dekking en beveiliging. De suite van wifi-oplossingen van Xirrus – arrays, access points, cloud-services en bedrade switches – zorgt voor naadloze connectiviteit en gemeenschappelijk beheer van het complete netwerk. Xirrus biedt bedrijven die afhankelijk zijn van een draadloos netwerk, een vitale, strategische infrastructuur voor hun kritische applicaties. Xirrus is wereldwijd actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thousand Oaks, VS

Benieuwd wie Xirrus heeft?
RAI Amsterdam, Tweede kamer der Staaten Generaal, Madurodam, PEC Zwolle, diverse onderwijs instellingen, gemeentes en evenementen hallen.

Bekijk hier een aantal internationale projecten: https://www.xirrus.com/customer-stories/

Werkzaamheden Roggel

Laatst bijgewerkt: donderdag 17 maart 2016

UPDATE: Werkzaamhedzen zijn voorbij.

In verband met werkzaamheden op de Markt in Roggel is het niet mogelijk te parkeren voor ons pand. U kunt u auto parkeren op het Pietersplein ( achter Modecentrum Theelen). Hierna kunt u de kleine borden Business Centrum Leudal volgen.

Voor mensen slecht ter been, als u belt naar ons kantoor als u op de parkeerplaats staat komen wij graag de computer ophalen.

Als compensatie voor de overlast bieden wij de komende 5 weken aan, uw computer GRATIS op te halen en terug te brengen aan huis/kantoor.
GRATIS halen/brengen geldt voor de volgende plaatsen:
Roggel, Haelen, Heythuysen, Neer, Heibloem, Baexem, Grathem, Kelpen-Oler, Leveroy, Horn.

 

 

ESET Certified Silver Partner

Laatst bijgewerkt: woensdag 03 juni 2015

Per mei 2015 is van Rijt automatisering Certified Silver Reseller van ESET.

ESET heeft meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van mensen zodat ze genieten van veiligere technologie. Onze software heeft lage belasting op hardware, maar hoge bescherming tegen malware.

Sinds 1987 ontwikkelt ESET® bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten omvat alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen en regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires. Meer informatie is te vinden op www.eset.com 

ESET certified silver reseller

Heeft u vragen over uw ESET of bent u geintresseerd neem contact met ons op:

van Rijt automatisering

Markt 6
6088 BP Roggel
0475-763410
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp op afstand

Klein probleem? Wij hoeven wellicht niet op locatie te komen. Via onze remote support tool kunnen wij u vanaf afstand helpen.

  Hulp op afstand

Aan deze support kunnen kosten verbonden zijn!

 

 

Contact

van Rijt automatisering
Markt 6
6088 BP Roggel

Tel + 31 475 - 76 34 10
info@vanrijtautomatisering.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 
09:00 - 17:30

Zaterdag:
Alleen op afspraak

KVK: 50005006

 Facebook Youtube Twitter