Exchange

exchange

E-mail contacten, agenda gegevens altijd binnen handbereik. Overal uw gegevens beschikbaar.

Desktop

HVD

Thuis, op het werk of onderweg, uw desktop is overal hetzelfde; overal dezelfde functionaliteiten en applicaties.

Storage

Cloud-Storage

Met Hosted Storage kunt u meerdere Team/Afdelings mappen aanmaken om bestanden te kunnen delen. Ook persoonlijke mappen zijn mogelijk.

VoIP

VOIP

Het gemakt van bellen over internet.

VoIP belllen bieden wij aan in 2 varianten. Hosted VoIP en van Rijt XL.

Hosted Storage

Wilt u ook online bestanden delen tussen uw medewerkers maar wilt u geen gebruik maken van onveilige diensten zoals Dropbox, Skydrive en tal van andere onveilige diensten? Wij leveren Hosted Storage!

Hosted Storage maakt automatisch een veilige online backup van je bestanden. Het controleert je Storage map voortdurend op nieuwe bestanden en veranderingen en zal hiervan een online backup maken. Je kan bestanden snel en gemakkelijk terugzetten, zelfs verwijderde bestanden. Het is volstrekt veilig, makkelijk te gebruiken en snel te installeren. Het beste van alles, je krijgt 150GB online opslagruimte per gebruiker! Hosted Storage is ook geschikt voor mobile devices met iOS(Apple) en Android.

Met de Hosted Storage, krijg je een nieuwe schijf op je computer, net als een USB-stick. Alle bestanden die je in je Storage map opslaat zullen automatisch gesynchroniseerd worden op alle computers. Het werkt op PC en Mac!

Hulp op afstand

Klein probleem? Wij hoeven wellicht niet op locatie te komen. Via onze remote support tool kunnen wij u vanaf afstand helpen.

  Hulp op afstand

Aan deze support kunnen kosten verbonden zijn!

 

 

Contact

van Rijt automatisering
Markt 6
6088 BP Roggel

Tel + 31 475 - 76 34 10
info@vanrijtautomatisering.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 
09:00 - 17:30

Zaterdag:
Alleen op afspraak

KVK: 50005006

 Facebook Youtube Twitter