Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

Verkoop

Van Rijt automatisering heeft meer dan 12 jaar ervaring in de IT branche en kan daardoor een echte hardware expert genoemd worden. Ons brede netwerk aan leveranciers binnen de IT markt, dat in deze jaren is opgebouwd, maakt het mogelijk om tegen een aantrekkelijke prijs hardware aan te bieden. Onze dienstverlening gaat echter verder dan ‘even snel een pc’tje afrekenen’.
Computer en laptop
Telefonie (Vast en Mobiel)
Onderdelen
Accessoires (muis, toetsenbord, etc.)

Afgestemd op wat u nodig heeft

We kijken graag met u mee naar de IT behoefte in uw situatie. Een laptop voor bijvoorbeeld een grafisch designer vraagt namelijk andere onderdelen dan die van een boekhouder. Termen als RAM, CPU en SSD zijn voor de consument misschien nog wat onduidelijk maar wij weten daar alles over.
Wanneer u ervoor kiest om uw hardware-upgrade te laten uitvoeren door van Rijt automatisering kunt u er zeker van zijn dat u met het juiste product naar huis of werk terugkeert.

Naast hardware verkopen wij onder andere ook telefoons, netwerken, wifi, camera’s, alarmsystemen. Zie onze andere diensten voor meer informatie.
van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30