Systeembeheer

Uw computernetwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen in de IT-infrastructuur en dus van levensbelang voor uw bedrijf.
Een storing aan uw netwerk kan u veel geld aan productiviteit kosten.

Een belangrijk deel van systeembeheer hoeft al lang niet meer te gebeuren vanuit een bedrijf zelf. Dat maakt uitbesteden tegenwoordig tot een volwaardige optie voor professioneel systeembeheer.

Zo kunnen wij op periodieke basis (bijvoorbeeld 1 dag in de maand) bij u langskomen om de vragen van u of uw werknemers door te nemen en het op orde brengen en houden van uw IT omgeving. Naast on-site kunnen wij ook onderhoud uitvoeren vanaf afstand, dit naast onze Online Monitoring.

Indien zich onverwachts een storing voordoet, kan in de meeste gevallen vrijwel direct met het onderzoek naar het probleem worden gestart.

In overleg met u zullen de servers (en desgewenst ook de werkstations) gecontroleerd worden op diverse onderdelen om problemen voor te blijven. Voorkomen is beter dan genezen!

Hulp op afstand

Klein probleem? Wij hoeven wellicht niet op locatie te komen. Via onze remote support tool kunnen wij u vanaf afstand helpen.

  Hulp op afstand

Aan deze support kunnen kosten verbonden zijn!

 

 

Contact

van Rijt automatisering
Markt 6
6088 BP Roggel

Tel + 31 475 - 76 34 10
info@vanrijtautomatisering.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 
09:00 - 17:30

Zaterdag:
Alleen op afspraak

KVK: 50005006

 Facebook Youtube Twitter