Service aan huis

Een service bij van Rijt automatisering is de dienstverlening die bij u aan huis wordt verleend. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt van uw computer of laptop, het aansluiten van een internetverbinding, het aansluiten van (draadloos)netwerk of de levering en configureatie van een nieuwe computer/laptop, bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze ingerichte bedrijfsauto is dagelijks onderweg voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. We hebben de belangrijkste gereedschappen binnen handbereik maar hebben ook veel  kabels en stekkers bij de hand. Mocht het ondanks alles niet lukken om de reparatie bij u op lokatie uit te voeren, dan kunnen we (na overleg) uw computer of laptop ook menemen naar onze kantoor te Roggel.

Sommige klussen voeren we hoe dan ook niet op lokatie uit, zoals het (her)installeren van uw computer. Omdat dit een langere doorlooptijd heeft is het effici├źnter om dit op kantoor te doen. Zo wordt alleen de effectieve tijd die daadwerkelijk aan uw computer is besteed in rekening gebracht, dit is voor u altijd voordeliger.

Voor het maken van een service afspraak bij u aan huis kunt u bellen met van Rijt automatisering: 0475 - 76 34 10 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp op afstand

Klein probleem? Wij hoeven wellicht niet op locatie te komen. Via onze remote support tool kunnen wij u vanaf afstand helpen.

  Hulp op afstand

Aan deze support kunnen kosten verbonden zijn!

 

 

Contact

van Rijt automatisering
Markt 6
6088 BP Roggel

Tel + 31 475 - 76 34 10
info@vanrijtautomatisering.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 
09:00 - 17:30

Zaterdag:
Alleen op afspraak

KVK: 50005006

 Facebook Youtube Twitter