Hulp nodig ?
Bel ons
Hulp op afstand
Status

Online backup

Backups zijn vandaag de dag zeer belangrijk. Hiermee voorkomt u dat u op een gegeven moment belangrijke gegevens kwijt raakt. Bijvoorbeeld als gevolg van onverwachte netwerkproblemen of een crash van de hardware. Altijd toegang blijven houden tot belangrijke informatie? Dan bieden wij u graag de juiste backup tools.

Betrouwbare backups maken

Iedereen heeft er in een bepaalde mate weleens mee te maken gehad; uw computer crasht, waardoor u een groot gedeelte van uw werk kwijt bent. Dit wilt u het liefst voorkomen. Kies daarom voor betrouwbare backup mogelijkheden. Niet op één computer, maar op meerdere beveiligde locaties. Zo gaat uw werk nooit verloren.

Backups zijn noodzakelijk geworden. Zeker in een zakelijke omgeving, waarin u veelvuldig met grotere, belangrijke bestanden werkt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en heeft in potentie grote gevolgen.

Wij bewaken onze backup diensten op een permanente basis. Dat wil zeggen 24 uur per dag en 7 dagen per week. Daarbij checken we de kwaliteit en betrouwbaarheid van iedere individuele back-up.
van Rijt automatisering maakt het verschil! Wij zijn een bedrijf gericht op service en klanttevredenheid tegen een scherp tarief!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30